Emoji-t që flasin shqip

“Çkemi plako”; “O skifter”; “Të rujt Kisha Laçit”,  i dëgjojmë thuajse çdo ditë, por tani mund t’i përdorim edhe në mesazhe. Quhet Ngjitsat dhe është një nga aplikacionet shqiptare më cool.

Emojis, apo figurat janë të pashmangshme në komunikimin tonë në rrjetet sociale. Për disa nuk kanë kuptim, të tjerë i përdorin thjesht për të mos u lodhur duke shkruar, e të tjerë kanë emojit e tyre të preferuar që përdorin më shpesh dhe simbolizojnë sjellje të ndryshme.

Ky aplikacion sjell shprehjet më argëtuese që ne përdorim gjatë përditshmërisë sonë në figura apo ngjitësa.

Ky është aplikacioni i dytë nga Tomi Kallanxhi pas Shpi.al. (Shpi.al ofron një zgjidhje ku konsumatorët mund të aksesojnë online të rejat më të fundit në lidhje më shtëpitë, apartamentet apo dyqanet që janë për t’u shitur dhe jo vetëm.)

Këto janë 17 emoj-it e veçantë që Ngjitësat ka momentalisht:

“Në bazë të eventeve apo festave që ne kemi aplikacioni do të vazhdojë të pasurohet me ngjitësa të rinj,” tha Tomi për Business Magazine.

Ngjitësat është një aplikacion për përdoruesit e iPhone dhe iPad.

Për t’i përdorur këto figura, shkarko aplikacionin këtu: https://bit.ly/2IHAxIe

BURIMI: businessmag.al